Informatie

Het Bewonersplatform Wouwse Plantage is in 2017 een project gestart om de mobiliteit van de dorpsbewoners te verbeteren. Dit project heeft de naam WP-Mobiel gekregen. Met dit project willen we de volgende doelen realiseren:

Voorlichting

Er zijn al best veel mogelijkheden voor vervoer vanuit Wouwse Plantage. We werken aan een nieuwe folder om alle mogelijkheden zoals openbaar vervoer, regiotaxi  en speciale mogelijkheden voor ouderen op een rijtje te zetten. De vrijwilligers van het huiskamerproject hebben een speciale cursus gevolgd om hiermee te kunnen helpen. U kunt nu al op donderdagochtend bij de Huiskamer in Dorpshuis De Spil terecht voor vragen over de verschillende mogelijkheden.

WP-Bus

Eén van de doelen is ook om regelmatig via WP-Bus een busje te laten rijden naar een vooraf afgesproken bestemming. De deelnemers worden dan opgehaald voor bijvoorbeeld een bezoek aan de weekmarkt of een tuincentrum. Als er een rit met de WP-bus gepland is, dan wordt dit kenbaar gemaakt via deze site en sociale media.

Reacties zijn gesloten.